Cautare

3978 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare" (3.29 secunde)
Gheorghe Barbarasa, secretarul judetului Dolj, a declarat ca la alegerile anterioare presedintii sectiilor de votare au reclamat conditiile de igiena precare din scoli.
Intelegerea facuta cu fiecare parlamentar al coalitiei PDL-UDMR- UNPR-minoritati, cate 250.000 de lei de colegiu pentru scoli si gradinite, a fost chiar depasita in multe cazuri, ajungandu-se si la alocari de 1.940.000 de lei.
Eurodeputata PSD Daciana Sarbu a intocmit o lista de intrebari adesate premierului si guvernului actual pe o tema importanta:
Cei mai multi bani vor fi folositi pentru reabilitarea termica a blocurilor, crese, scoli si gradinite, constructia de locuinte sociale si parcari.
Se ignora faptul ca majoritatea cladirilor care adapostesc spitale (ca si scoli, de altfel) sunt foarte, foarte vechi si intr-o stare de degradare avansata.
In cadrul aceleiasi comisii se analizeaza, avizeaza si se initiaza o serie de propuneri privind infiintarea de catre consiliu a unor institutii social-culturale si sanitare si pentru asigurarea bunei lor functionari, sprijinire a actiunilor stabilite pentru asigurarea conditiilor de organizare si desfasurare a activitatilor stiintifice, cultural-artistice, sportive si de tineret, precum si actiuni de ocrotire a sanatatii populatiei.
De la repartizarea aproape matematica a spatiului pentru birouri - incluzand sala de consiliu, sala de casatorii si chiar studio foto, cu placute bilingve (romana-engleza) la fiecare usa, camere de luat vederi instalate in fiecare colt al incaperilor, amenajarea moderna, mobilierul nou, ghidul electronic informativ in holul de la intrare, grupuri sanitare moderne si pana la personalul amabil si placut, totul demonstra ca se poate, chiar si la tara.
Liderul PC este de parere ca, in ultimii ani, Romania a fost guvernata "discretionar si iresponsabil", mai ales ca "doar in ultimii doi ani, veniturile populatiei au scazut, in medie, cu aproape 40%, s-au inchis peste 250 de scoli, peste 100 de unitati sanitare, au fost falimentate peste 100.000 de intreprinderi mici si mijlocii, iar datoria publica a crescut cu peste 20 de miliarde de euro".
Poate ca ei isi imagineaza ca electoratul va stampila orbeste o lista pur si simplu. ... Candidatul social-democrat, ramas pe lista de la Constanta dupa indelungi negocieri - dupa cum umbla vorba prin targ - este pe lista tocmai pentru ca este fiul prefectului.
Ultimii doi sunt trecuti pe "lista neagra" pentru incompatibilitate intre functiile detinute si afaceri. ... Lista neagra a PSD+PUR Coalitia pentru un Parlament Curat a facut, in urma cu o saptamana, publice numele candidatilor pentru un loc in Legislativ din partea UN PSD+PUR si Alianta D.A.
Cea de doua mare problema cu care se confrunta negocierile PSD-PNL-PC este desemnarea candidatilor pe lista comuna la alegerile parlamentare. ... Conform surselor Hotnews.ro, PSD ar fi propus in cadrul negocierilor de miercuri o formula cu o pondere pe lista de 60-40.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Secretarul de stat Mircea Toader a mai aratat si ca “PD vrea sa realizeze inca de acum o lista, iar opinia publica, presa sa stabileasca daca printre nominalizati sint si oameni cu trecut ciudat sau fara pregatirea necesara pentru o functie de europarlamentar”. ... a avut o singura lista.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM), Szasz Jeno, primarul orasului Odorheiu Secuiesc, l-a dat in judecata pe prefectul Harghitei, Constantin Strujan, pe care il acuza ca a modificat, fara drept, lista presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare propusi de catre primar.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a stabilit vineri seara lista noului guvern, alcatuit doar din reprezentanti ai PNL si UDMR, trimitand astfel PD in opozitie.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a trimis ieri parlamentului lista Cabinetului restructurat format doar din PNL si UDMR. ... Pe lista lui Tariceanu figureaza nume controversate, cum ar fi Teodor Melescanu la Ministerul Apararii, Ludovic Orban la Transporturi sau Traian Remes la Agricultura.
Cu trei zile in urma, pana si PNTCD, un partid care nu stie la acest moment daca va intra singur in scrutin sau pe o lista comuna a polului de dreapta, previziona castigare a doua pozitii printre reprezentantii Romaniei in Parlamentul European.
Episcopul reformat László T´´okés vrea sa faca curatenie pe lista UDMR si sa-i schimbe politica externa. ... "Nu ma voi multumi cu includerea candidaturii mele la Parlamentul European pe lista UDMR, ci voi mai cere doua lucruri:
Ministrul suspendat al Comunicatiilor, Zsolt Nagy, care se afla pe primul loc pe lista UDMR pentru Parlamentul European, se afla in situatia de a ceda pozitia sa de candidat la europarlamentare in favoarea episcopului reformat Tokes Laszlo.
google-analytics.com